Work-outs

Barre work-out

Een nieuwe manier van bewegen!

Met als belofte meer lenigheid en langere spieren, is het geen verrassing dat Barre lessen steeds populairder worden. Maar laat je niet misleiden door de naam, deze workouts bestaan niet alleen uit balletoefeningen. Veel oefeningen zijn weliswaar gebaseerd op balletmoves, maar Barre is in principe een mix van pilates, yoga en ballet.

Ontdek alle aspecten van een typische Barre Workout: Houding, elegantie van ballet – Precisie van Pilates – Lenigheid en kracht van yoga. Conditie van een cardiotraining.
Deze dansworkout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. En je hebt er geen balletachtergrond voor nodig! Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen: eleganter, vloeiender en met een betere houding als resultaat.
De gecombineerde elementen van de verschillende methoden in Barre fuseren tot een totale body workout die platte buik, gelifte billen, stevige dijen en armen oplevert terwijl het vet verbrandt (tot 500-600 calorieën per uur) en de gewrichten beschermt.

Pop Pilates Work-out

Is pilates zoals je het nog nooit hebt gezien!

In deze unieke groepslessen worden pilatesbewegingen gechoreografeerd op hedendaagse popmuziek in een intensieve, maar voor iedereen toegankelijke total body workout.

Pilates met een twist dus! 

In deze energieke les voer je pilatesoefeningen uit. Pilatesoefeningen zijn spierverstevigende oefeningen waarbij je je focust op je ademhaling. Je gebruikt alle spieren in je lichaam. Dit geeft een total body workout waarbij je het gevoel hebt dat je op je mat danst.

Zweten en fun gegarandeerd!

Strong by Zumba

Strong by Zumba move to the beat!
STRONG combineert lichaamsgewicht, krachttraining en cardio met speciaal ontwikkelde exclusieve muziek. Elke beweging heeft een beat en elke beat heeft een beweging.
DE les als je snel resultaat wil behalen. Van Lunges naar squats, push-ups, burpees, kicks en punches tot core versterkende bewegingen.
De oefeningen zijn vooral explosief en spierversterkend, waardoor je lichaam snel krachtiger en fitter wordt. Deze combinatie zorgt daarnaast voor een hogere calorieverbranding tijdens en na de work-out. 
Verleg je grenzen met deze training en ga een enorme leuke uitdaging aan.
Strong by Zumba maakt gebruik van de high intensity interval training “HIIT” maar krijgt een Zumba twist!
Vergeet tijdens de training je handdoek niet!