Workouts & PT Training

De Workouts

Barre

Een kei leuke manier van bewegen!
Met als belofte meer lenigheid en langere spieren. Laat je niet misleiden door e naam want deze workout bestaat niet enkel uit balletoefeningen. Veel oefeningen zijn welliswaar gebaseerd op balletmoves, maar Barre is een mix van Pilates, yoga en ballet. 

Ontdek alle aspecten van een typische Barre Workout: houding, elegantie van ballet, de precisie van Pilates, de lenigheid en kracht van yoga.
Deze workout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. 
En je hebt er geen balletachtergrond voor nodig! Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen. De gecombineerde elementen van de verschillende methoden in Barre fuseren tot een totale body workout die heel wat calorie├źn verbrandt.

 

Pop Pilates

Het is een les Pilates zoals je het nog nooit gezien hebt! In deze unieke groepsles worden pilatesbewegingen gechoreografeerd op hedendaagse popmuziek.

Deze Pilates met een twist is voor iedereen toegankelijk. Een energieke spierverstevigende les, want je gebruikt al je spieren. Met deze total body workout heb je het gevoel dat je danst op je mat.
Zweten en fun gegarandeerd!

 

Strong Nation

Strong Nation is move to the beat!
Het combineert lichaamsgewicht, krachttraining en cardio met speciaal ontwikkelde exclusieve muziek.
Elke beweging heeft een beat en elke beat heeft een beweging. De les als je snel resultaat wil behalen. Van lunges naar squats, push-ups, burpees, kicks en punches tot core versterkende bewegingen.
De oefeningen zijn vooral explosief en spierversterkend, waardoor je lichaam snel krachtiger en fitter wordt. De combinatie zorgt daarnaast voor een hogere calorieverbranding tijdens en na de workout.
Push your limits… en ga deze enorme leuke uitdaging aan.

 

Piloxing

Piloxing is een intervaltraining waarbij snelheid, flexibiliteit, behendigheid en spieropbouw allemaal aan bod komen. De Pilates en boks volgen elkaar in hoog tempo op waardoor er weinig rustmomenten zijn. 
Het is dus een typische workout waar je zowel aan je uithoudingsvermogen werkt als aan spieropbouw. De meest hardcore van onze programma’s.
De piloxing bestaat uit verschillende onderdelen in de workouts. Zo heb je de Piloxing SSP, Piloxing KO, BootyBuilder, Barre of The Mix by Piloxing.

Deze trainingen zijn allemaal trainingen voor het hele lichaam. Van stevige workout naar een commercial dance. Hoe ver wil je gaan om je grenzen te verleggen.

 

Xtreme Hip Hop

De nieuwste leukste en effectieve workout overgewaaid vanuit Amerika.
Een vernieuwing van traditionele step-aerobics, met routines ingesteld op oude en new school-hip hop. 
Beweeg, leer en geniet terwijl je calorie├źn verbrandt!
Deze les richt zich op cardio-conditionering met gechoreografeerde bewegingen. De les is voor iedereen toegankelijk.
Make step great again! 
Why do boring cardio workouts when you can step XTREME.

 

HIIT IT

Een stevige workout van 30 min waarbij je oefeningen afwisselt met rust of minder intensieve oefeningen. Deze bestaat uit een warming up gevolgd door een set van oefeningen die je met intervallen uitvoert. 
We sluiten de les telkens af met een cooling down.

 

PT Training

Deze training is enkel op afspraak mogelijk. 

Wanneer?
De planning kan je terug vinden in de online agenda.
Aangezien niet altijd alle workouts kunnen voorzien worden zijn deze onder een les van “30 minute class” gezet. Zo wisselen we elke week naar een andere workout. Zo is het elke week een surprise van welke les je krijgt.