Ouder-kinderyoga

Ouder-kinderyoga

Samen yoga doen. Niet enkel naast elkaar, maar ook met, op en onder elkaar! De ouder-kind yogalessen zijn ideaal om tijd met elkaar door te brengen en de band met je kind op een speelse manier te versterken. Je leert elkaar op een andere manier kennen en samen te werken, maar het is vooral heel erg leuk! Samen aan yoga doen maar ook massage en een yogaspel komen aan bod.

Deze lessen zijn niet enkel voor ouders en hun kind, ook grootouders, tantes & nonkels, etc. zijn welkom.

In de lessen ouder-kind yoga maken we zowel gebruik van de wobbels als van de hangmatten.

Lekker samen actief zijn én ontspannen, zelf ook weer even kind zijn, ideeën opdoen voor oefeningen die thuis ook fijn zijn om te doen, een moment van bewust aandacht hebben voor elkaar.

Mama Baby Yoga

Niet alleen je lichaam heeft tijd nodig om de zwangerschap en de bevalling te verwerken, ook mentaal is het moederschap een ingrijpende verandering!
Tijd om je lichaam en geest weer helemaal in balans te brengen.
Yoga voor jou en je baby om op een zachte manier je lichaam te herstellen van de geboorte. Je baby blijft de hele tijd dicht bij je! Tijdens deze yogasessies bewegen en ontspannen jullie samen.
Bovendien ontmoet je tijdens de yoga ook heel wat andere kersverse mama’s waarmee je gegarandeerd ervaringen kan uitwisselen.
Mama-baby yoga voor baby’s vanaf 3 maand.
We sluiten onze les telkens af in onze hangmat! Nog even genieten van elkaar en voelen hoe je samen helemaal kan wegzinken in de hangmat.. laat je helemaal dragen!

Wil je een les mee volgen? 

De Ouder-kinderyoga lessen gaan door in BerlareWichelen en Antwerpen.  Volg gerust een les mee!

Schrijf je in>

Prijzen Ouder-kind yoga:
14€/losse les – 12€/reeks

Lesgevers