Massage & Yoga op maat

Massage

Een Hotstone massage, een weldaad voor je lichaam!

Bij deze massage maken we gebruik van warme basaltstenen om het lichaam te masseren en zo totaal te ontspannen.
Zeer aangename relaxatie van body en mind!
De unieke combo van warmte en beweging tijdens deze massage behandeling maakt dat de massage dieper op het spierweefsel inwerkt. Door de warmte vergroot het gevoel van welzijn en geborgenheid.
Aangeraden bij ongemakken zoals stress, spanningen, blokkades, vermoeidheid enz… maar ook bij een laag energie gehalte of humeur.

Deze massage kan steeds na afspraak.

Yoga op maat

Aangepaste yogalessen voor jezelf (1 op 1), op het werk of op school.

 

-> Yoga voor jezelf.
Wanneer jij graag met yoga wil beginnen maar wat drempelvrees of specifieke behoeften hebt. Wanneer je graag extra begeleiding of dieper wil ingaan op ademhalingstechnieken. Wanneer de lessen niet in je agenda passen. Ook dan kan je bij ons terecht! Samen zoeken we naar een geschikte plaats en tijdstip.

-> Yoga op het werk.
Meer en meer bedrijven nemen het initiatief om relaxatie, yoga en mindfullness aan te bieden op de werkvloer. Yoga verhoogt o.m. de concentratie, verbetert de lichaamshouding en bevordert het positief welbevinden. Als werkgever kan je samen met ons een yogaprogramma opbouwen op maat van je bedrijf. Op deze manier help je mee aan een beter algemeen welzijn en de ondersteuning van je werkgevers. Ook voor bedrijven is er stoelyoga mogelijk. Evenals de verschillende workouts die we aanbieden.

-> Yoga op school.
We hebben steeds aandacht voor het ‘volledige’ kind. Elk kind neemt dus deel volgens eigen behoefte. Steeds met aandacht en respect voor zichzelf en andere kinderen. (Her)Ontdek de stilte in jezelf. 
Ook bieden we yoga aan voor leerkrachten op pedagogische studiedagen, samen maken we een programma dat past naar ieders wens.

Wil je als directie van de school of als ouder van schoolgaande kinderen graag yoga introduceren in het naschoolse opvang aanbod? We bekijken samen met jullie de mogelijkheden om yoga aan te bieden binnen de schoolmuren in de naschoolse opvang. In heel wat scholen bieden we dit nu al aan en is steeds een groot succes.

-> Je verjaardagsfeestje samen met ons vieren.
Dit kan naar keuze bij ons in de studio of op verplaatsing met de wobbels. 
Samen maken we er een knalfeestje van!

Wil jij graag een les op maat? Stuur een mailtje naar sabrina@yogadreams.be en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.